Underholdning

Underholdning til firmafest med masser af tryllerier

Creative Magic ApS

Sjov underholdning til julefrokosten, sommerfesten og andre fester

En firmafest er et stort højdepunkt for langt de fleste medarbejdere i løbet af året. Det kan være den årlige julefrokost, hvor året skal sluttes af med maner, eller det kan være sommerfesten, hvor både medarbejdere og deres familier, samarbejdspartnere og kunder mødes for at fejre sommeren. Det store jubilæum er også en firmafest, som mange ansatte ser frem til.

Der kan være mange forskellige firmafester i løbet af året. Fælles for dem alle er, at god underholdning til firmafest er et must – og det er her, jeg kommer ind i billedet. Jeg hedder Ole Larsen, og jeg er en moderne tryllekunstner. Jeg lever af at underholde mennesker helt tæt på med mine tryllerier, og jeg tager gerne ud til mange forskellige typer firmafester i hele Danmark. Det kan for eksempel være i Aarhus, Odense eller København, men det kan også være et helt andet sted.

Creative Magic ApS

Jeg har 30 års erfaring med at skabe gode festoplevelser

En firmafest i sig selv er ofte en stor begivenhed for de fleste, men den rette underholdning til firmafest kan sætte prikken over i’et på en fantastisk dag eller aften. Jeg har 30 års erfaring med at skabe sjov underholdning til fest, og jeg lever af at skabe gode festoplevelser for mit publikum.

Jeg tilbyder en række forskellige trylleshows, så der er noget at vælge imellem for enhver smag og enhver begivenhed. Det kan for eksempel være:

Creative Magic ApS

Hvad koster underholdning til firmafest?

Mine priser på underholdning til firmafest varierer meget alt afhængigt af dine konkrete ønsker og behov. Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig for en indledende snak omkring dine ønsker i forhold til underholdningen, hvorefter jeg gerne beregner en pris til dig.

Book underholdning til firmafest – kontakt mig i dag.

Creative Magic ApS

Udsigten 5, 8960 Randers SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 39206870

Telefontider

Man - fred: 08.00 - 16.00

Weekend: lukket

Mails besvares alle dage.