Underholdning

Underholdning til fest i form af personligt trylleshow

Creative Magic ApS

Jeg skaber sjov og mindeværdig underholdning

Der er mange store begivenheder i privatlivet, der kræver en ordentlig fejring med masser af god underholdning til fest. Det kan for eksempel være til brylluppet, til den runde fødselsdag eller til guldbrylluppet. Hvis du leder efter sjov og mindeværdig underholdning til lige netop dit arrangement, så kommer jeg gerne og leverer varen med et af mine personlige trylleshows.

Mit navn er Ole Larsen, og jeg har 30 års erfaring som tryllekunstner. Jeg lever af at skabe sjov og mindeværdig underholdning til fest for både privatpersoner og erhvervskunder, og jeg kører gerne ud til arrangementer i hele Danmark. Ofte kører jeg til København, Odense eller Aarhus, men jeg tager også gerne forbi din fest et andet sted i landet.

Creative Magic ApS

Den personlige og gode festoplevelse

Det er utroligt vigtigt for mig, at min underholdning til fest giver en både personlig og ikke mindst god oplevelse for publikum. Jeg lægger vægt på at være tæt på mit publikum, da det sikrer den bedst mulige oplevelse af mine tryllerier.

Jeg tilbyder flere forskellige shows, så du har mulighed for at vælge lige netop det, der passer til dit arrangement. Du kan blandt andet vælge imellem:

Creative Magic ApS

Hvad koster underholdning til fest?

Hvor meget min underholdning til fest koster afhænger i høj grad af, hvilket arrangement jeg skal møde op til, og hvor mange gæster jeg skal underholde. Jeg tager typisk ud til større arrangementer som for eksempel bryllupper, runde fødselsdage, receptioner, vejfester og andre lignende events. Derudover tilbyder jeg også underholdning til firmafest.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mine priser eller for at få beregnet en pris på lige netop den underholdning til fest, som du kunne tænke dig.

Kontakt mig allerede i dag og book underholdning til fest!

Creative Magic ApS

Udsigten 5, 8960 Randers SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 39206870

Telefontider

Man - fred: 08.00 - 16.00

Weekend: lukket

Mails besvares alle dage.